LIVING-POOL | NOVA GENERACIJA NARAVNIH BAZENOV IZ BIOTOPA
Deutsche SprachversionDeutsche SprachversionEnglish VersionU.S.A. VersionVersion françaiseNederlandse versieSlovenian Version
Novosti| Za medije | Povezave | Kontaktne informacije | Pogoji uporabe strani   
LIVING-POOL | THE NEW POOL GENERATION FROM BIOTOP

Čisti užitek za telo in dušo:


Biotop naravni plavalni ribnik.

BIOTOP je bil ustanovljen pred 30 leti s skrbjo, da se vodo kot dragocen vir uporablja premišljeno. Plavalni ribniki omogočajo kristalno čisto vodo, brez kakršnih koli dodanih kemikalij. Podoba naravnega jezera je življenjsko okolje za človeka, živali in rastline, zato je plavanje v taki naravni vodi preprosto neprimerljiv občutek.

Der BIOTOP Living-Pool

 

Novice

BIOTOP-ova družina se povečuje

Šest novih partnerjev iz Nemčije, Francije, Nizozemske in Kanade se je usposabljalo v Weidlingu. Naslednje delavnice bodo potekale konec marca 2014 v Franciji. Iz francoskega Grenobla se nam bosta pridružila 2 nova partnerja in iz Kanade bo prispel direktor prvega partnerskega podjetja v Kanadi.

plavalni ribnik garden Village Bled

Na povabilo Landscape arhitektov in zaupanju investitorja Boruta Keliha smo v letošnjem letu odprli naravni bazen na Bledu pod projektom Garden Village Bled.

Plavalni ribnik Radlje ob Dravi

V mesecu aprilu smo uspešno pridobili javno naročilo za izgradnjo PRVEGA NARAVNEGA KOPALIŠČA V SLOVENIJI.

Projekt bo zajemal kopalno jezero , kamp, počivališče za avtodome in Glamping hiše. Z deli smo nemudoma pričeli že v mesecu aprilu saj bomo še to kopalno sezono Občini Radlje predali objekt.

Website by berghWerk New Media - WebDesign Wien